I'll be back soon

 
Är för tillfället på semester, därför står det still i bloggen. Tillbaka om några dagar2017-12-16

Det var tänkt att vi skulle julpynta och baka idag, men tiden sprang iväg och det blev inte så. Det är nu den 16 december och vi har varken julpyntat eller köpt några julklappar än. Och om några dagar beger vi oss till skåne för att fira jul och sen är vi borta fram tills nyår. Inte så välplanerat, hah Vi skulle även storstäda idag men det blev inte mycket gjort på den fronten heller. Vi fick undan tvätten och jag städade min garderob, men sen plötsligt var klockan mycket så vi beställde pizza och avslutar nu kvällen i soffan. Imorgon är en stor dag med långa resor inplanerade så det blir sängen tidigt ikväll. Nu ska jag njuta av de sista timmarna tillsammans med min familj
 Gubben har äntligen slutat blinka ☺

 
Idag vid 15-tiden slutade äntligen gubben att blinka, efter 6 dagars lång väntan Vi tog ett extra ägglossningstest för att vara på säkra sidan efter allt strul den senaste veckan. Stickorna har varit starka i en vecka nu (!) och härom dagen slutade gubben blinka och försvann helt. Då trodde vi att ägglossningen hade uteblivit pga missfallet. Vi båda var i chock när gubben dök upp på skärmen och inte blinkade. Skrek och hoppade runt. Kliniken stängde 5 min tidigare (typiskt!) så vi får kontakta dem imorgon bitti och få en tid under morgondagen. Sen väntas fyra timmars resa dit..
Det tar på psyket att skaffa barn! Fy vad vi har stressat, gråtit, skrikit och skrattat om vart annat. Längtar så tills dagen då vi fått plus på stickan och passerat 12 veckor..