Den eviga väntan

Både jag och Alexandra är väldigt inställda på att det inte uppstått en graviditet denna gång. Man måste ju tänka så, för att inte bli lika besviken sen! Men däremot så har jag en del känningar som jag spenderar dagarna till att överanalysera. Jag har haft enorma humörsvängningar i 3 dagar nu, och jag är annars en väldigt lugn person. Nu imorse kunde jag känna hur det började koka av irritation i mig när jag inte hittade kaffefilterna - bara en sån sak hah! Det sticker/ilar/hugger i livmodern om vart annat och strålar ut mot sidorna samt "down there" mest hela dagarna. Framför allt har jag känningar på höger sida. Om jag nyser/skrattar/hostar eller liknande plötsliga rörelser så hugger det till ordentligt! Och jag är sååå blödig, herregud! Såfort jag och Alexandra startar upp något på tvn så dröjer det inte länge innan tårarna rinner - asså vad händer?! Jag har även haft mensvärk nu i två dagar som verkligen kännts som mensvärk. Sedan har även mina bröst börjat ömma något enormt! Minsta lilla Alexandra snuddat vid dem har jag skrikit rakt ut.
 
Detta skulle antingen kunna vara väldigt tidiga graviditetssymtom, eller också en blandning mellan PMS/insemination bieffekter och typ urinvägsinfektion allt i ett? Hmm, på något sätt så lutar det åt det förstnämnda eftersom det verkar mest logiskt.. men och andra sidan känns det för bra för att vara sant!
 
Men ja, det hjälper inte att analysera minsta lilla känning. Det enda vi kan göra är att vänta ut dessa dagar, ta ett graviditetstest och se om mensen dyker upp eller inte. Håller tummar och tår för att den håller sig borta!
 
 Finaste plaggen för barn hittar du på..

 
Idag när vi åkte iväg till Ica Maxi för att storhandla hittade jag den finaste koftan (typ ever!) till Tindra. Jag har dock spanat på den ett bra tag, med idag fick den äntligen följa med hem. Asså seeer ni vad fin den är?! Jag tycker den liknar Odd Molly koftorna väldigt mycket, håller ni inte med? Den fanns dessutom i flera färger såsom blå, rosa eller röd För inte så länge sedan hade dom en tröja med en stor stjärna på som liknade en tröja från märket Hunky Dory. Hittade även en suuuper snygg skinnjacka med pälskrage på idag, också på barnavdelningen. Den var typ en kopia av Kenzas skinnjacka med päls på som jag själv hade för något år sedan. Hade det inte varit så långt kvar till våren så hade jag inte tvekat att köpa den! Men, det är ju det här med storlekar när det gäller barn. Det är så svårt när dom växer hela tiden. Trots att hon snart är 8år tycker jag fortfarande att hon bytar klädstorlek varannan månad..
 
Men där har ni i allafall ett bra tips på var man kan hitta snygga kläder till barn - på Ica Maxi hah! Det hade man kanske inte kunnat tro men där handlar vi ett och annat plagg / skor till Tindra ibland. I perioder finns där väldigt fina grejer och många av plaggen liknar kläder från de dyrare märkena som vi vuxna ofta har i garderoben. Så kan man matcha varandra fintÖvar på att få till manuella inställningar

 
Idag har jag .. hör och häpna..  för första gången i mitt liv (!) använt manuella inställningar på kameran istället för att ha kameran på autoläge. Jag har haft systemkamera i flera år nu men aldrig tidigare använt mig av manuella inställningar, eftersom jag tyckt att det varit allt för invecklat att lära sig. Istället har jag fått kompensera för den dåliga bildkvaliteten i Photoshop för att få bilderna att se hyfsade ut.
 
Som tur är så läser jag just nu en fotokurs i skolan som tvingar mig att lära mig allt detta med ISO-tal och brus, vitbalans, bländare och slutartid. Jag knäppte några bilder här hemma ikväll på en plastblomma. Trots väldigt dåliga ljusförhållanden lyckades jag få till ljusstarka bilder utan att använda blixt. Dessa tre bilder är helt oredigerade! Rätt hyfsat för att vara första manuella bilderna tycker jag!