Dags att göra barn

 
Igår vaknade vi upp på hotellet i Danmark, slängde i oss lite frukost och åkte vidare mot StorkKliniken. Väl där blev vi inkallade till ett rum ganska direkt där vi fick en snabb genomgång av hur inseminationen skulle gå till, vi fick skriva på papper samt att vi fick några informationspapper vi skulle ta med oss hem tillsammans med ett graviditetstest. Vi fick även chans att ställa våra sista frågor. Sen var det bara att hoppa upp på britsen och jag höll Alexandra hårt i handen när katetern skulle sättas på plats i livmodern. Sedan fick Alexandra äran att trycka på sprutan med spermierna i, och precis innan hon tryckte på knappen viskade sköterskan "lycka till".
 
Allt gick så snabbt så jag hann inte ens reagera. Sköterskan bäddade om oss och gick ut ur rummet och vi låg kvar tillsammans på britsen i ca 30min efteråt.
 
 
 
 
Vi fick bra bemötande! Rummet för insemination var verkligen jätte fint och mysigt! Inte alls ett deprimerande sjukhusrum utan det märktes verkligen hur genomtänkt allt var för att få oss som kommer dit att känna oss avslappnade och omhändertagna. Oavsett vad som händer nu så kan jag bara varmt rekommendera StorkKliniken! Dem har varit helt fantastiska hela vägen!
 
Det enda vi kan göra nu är att hoppas på att ägget blir befruktat.
Om två veckor ska vi ta testet vi fick med oss hem
Det kommer bli en lång väntan..
 


  
NAMN
 

MAIL (publiceras inte)


URL/HEMSIDA

Spara?