Dags att mäta LH-höjningar

Så, idag var det dags att börja med ägglossningstesterna. Enligt appen jag har i mobilen beräknas jag ha ägglossning först på söndag/måndag. En del av mig sa att det var för tidigt att testa redan, och att jag borde börja först på torsdag. Jag trodde inte att jag skulle få utslag på stickorna såhär tidigt (2 dagar efter sista mensdagen). Meen, jag bestämde mig för att köra på från och med idag för att helt säkert inte missa "dagen D". Jag tog testet på morgonen och vips så dök där upp ett streck mot all förväntan! Jag tror vi båda blev ganska chockade för vi hade inte alls räknat med att få utslag på ett par dagar framöver.
 
Strecket är inte maximalt än, men det känns inte långt borta då det ändå var såpass starkt. När testlinjen är ungefär lika stark som kontrollinjen är det dags att ringa kliniken! Och det ser ju inte ut att dröja länge till. Vi får se hur det ser ut ikväll, om strecket ligger kvar på samma styrka eller om det ökat. Även om det känns kul att det kanske är på gång så blev vi även väldigt nervösa. Vi var så inställda på att det skulle ske under helgen och att allt skulle klaffa så bra. Alexandra har sitt mittseminarium i skolan på torsdag som hon inte kan missa och dessutom hade vi löst det med barnvakt i helgen.
 
Men vi får väl se hur det ser ut här framöver. Jag har ju aldrig tidigare använt ägglossningstester så jag vet inte alls hur min kropp fungerar eller när jag brukar få min ägglosning..


  
NAMN
 

MAIL (publiceras inte)


URL/HEMSIDA

Spara?