Det är tufft nu

Sitter just nu i soffan och äter chips till frukost, försöker lindra mitt röksugs-begär. Började trappa ner drastiskt från och med att vi skickade in ansökan till Danmark och fick bekräftat att det inte fanns någon väntetid för insemination. Gick från 9-15 cigg om dagen till 1-4 per dag. Slutade helt röka samma dag som ägglossningstestet visade maximalt utslag, och idag är min 4e rökfria dag. Det är jävligt tufft, men ändå skönt! Skönt att detta är första steget mot en rökfri framtid. Hoppas bara att jag lyckas hålla fast vid detta ..
 
I skrivande ögonblick är det nästan exakt på minuten två dygn sedan inseminationen och jag håller redan på att bli tokig! Tokig av att inte veta. Fungerade det? Har ägget blivit befruktat nu? Är jag gravid?
Det sticker och hugger i både livmoder och framför allt höger äggledare. Även om jag vill tro att det kanske är ett tecken, så säger mitt mer förnuftiga jag att det säkert bara är som livmodern är känslig efter "ingreppet". Det tar ju trots allt ett par dagar innan ägget faktiskt fäster i livmodern.
 
Väntan är så jobbig. Och abstinensen över att inte röka gör inte dagarna lättare..
Jag hoppas att allt dethär kommer att vara värt det
 


  
NAMN
 

MAIL (publiceras inte)


URL/HEMSIDA

Spara?