Fisheye ★

 
Wiiih, idag kom ett väldigt efterlängtat paket - nämligen en Fisheye lens !
Eller ja, inte ett objektiv egentligen utan en konverter att sätta på mitt standard objektiv.
Har velat ha ett Fisheye objektiv i typ 7år, no joke. Meen, dom kostar ju en del. 6000-13.000 för objektiven jag kollat på till de kameror jag har haft. Så jag är mer än lycklig nu!  Det blev en födelsedagspresent till mig själv.
 
Fick även ett 17mm objektiv av Alexandra nu när jag fyllde år, men det har jag inte riktigt hunnit testa än. Det ger ingen speciell effekt i sig på det sättet, men det är svag vidvinkel i det också precis som Fisheye. Och med bra ljusinsläpp, vilket är viktigt! Det kommer bli ett allaround objektiv som kommer vara mitt standard. Just nu har jag ett 14-42mm objektiv som är mitt standard objektiv, fördelen med det är att det går att zooma med, vilket det inte gör med 17mm.
Tog några testbilder utanför våran lägenhet för att testa mitt nya Fisheye, här kan man också se skillanden mellan "en vanlig platt bild" och en vidvinkel bild
 
Eftersom jag precis dragit igång det här med att blogga får ni jätte gärna trycka på gilla-knappen när det dyker upp inlägg ni finner intressanta.
På så sätt ser jag vad ni som läser tycker är mer eller mindre intressant att läsa om
 Edit: Har märkt att gilla-knappen inte fungerar. Får fixa det under veckan..
 


  
NAMN
 

MAIL (publiceras inte)


URL/HEMSIDA

Spara?