Vi har gått in i en ny vecka!

 
Dagarna rullar på och mitt illamående är värre än någonsin. I gravid apparna i mobilen stod det i vecka 12; nu kommer du förmodligen börja må lite bättre och illamåendet kommer sakta börja avta. Jo men tjena..
 
Jag har testat postafen tabletter.. men det var rena sockerpillret. Trött blev jag, men illamåendet försvann inte ett dugg. Fick Lergigan Comp utskrivet av min barnmorska. Dessa kostar 165kr för 30 tab. Är inne på min andra burk nu. Om det är värt priset? Nope. Visst, ofta försvinner toppen på illamåendet. Själva "nu spyr jag" känslan försvinner, men illamåendet i sig håller sig kvar. Det är jobbigt! Men det finns inte mycket annat att göra än att hoppas på att det avtar snart..
 
Förövrigt har vi nu gått in i vecka 13. Missfallsrisken har minskat kraftigt, vilket är skönt. Vi har tagit oss förbi första "målstolpen". Men jag är inte lugnare för det. Rädslan finns fortfarande kvar. Först fick vi ju missfall. Och sen försvann alla symtom i vecka 6 bara POFF, och dagen efter det började jag blöda. Då trodde vi att det var ett nytt missfall på gång, men blödningen avtog samma dag.
 
De första veckorna flög förbi snabbt, men sen vecka 10 har tiden börjat gå riktigt sakta. Jag är nyfiken på att få veta kön! Det känns ju mer verkligt då på något sätt. När man vet om det är en hon eller en han, och inte en "den". Och när man börjar känna första kickarna! Med Tindra kom första sparken i vecka 16. Jag minns det som om det var igår, hah! Det är kul att kunna jämföra graviditeterna. Med Tindra så spydde jag varje morgon från vecka 11. Men denna gången spyr jag knappt alls, antagligen är det tabletternas förtjänst.Video från ultraljudet

 
Lilla räkan sprallade runt för fullt inne i magen på ultraljudet vi var på för en vecka sen. Vill så gärna veta om det är en flicka eller pojke som gömmer sig därinne. Alla säger att det är en flicka, men vi får väl se. Vi har rutinultraljudet inbokat om några veckor så vi får vänta ett tag till..
 
Jag har knappt förstått det än. Att det ligger ett litet pyre där inne. Att Tindra ska bli storasyster! Så häftigt Tindra är så söt, hon pussar på magen och säger godatt innan hon går och lägger sig på kvällen. Hon kommer bli världens bästa storasyrra. Hon är så snäll, generös och hjälpsam. Finaste lilla ungen
 
I denna vecka kan fostret le, rynka pannan och suga på tummen
Denna vecka är dock snart över. Två dagar till och sen går vi in i en ny vecka20% rabatt på produkter från Twistshake

 
Jag har blivit en del av Twistshake Familjen och kan nu stolt kalla mig Twistshake Ambassadör!
Svenska Twistshake lanserade sin nappflaska under 2015 och finns nu i 75 länder världen över.
Sortimentet har utökats med ytterligare 25 produkter och hos Twistshake finner du bland annat världsinnovationen click-mat samt tallrikar och bestick, pipmuggar, haklappar och mycket mer.
Med min personliga kod: jexeii får du 20% rabatt som gäller på hela Twistshake’s pastellsortiment
Koden ger dig även 10% extra på utförsäljningen av neonsortimentet vilket blir en total rabatt på 60%
Handla hem din första Twistshake-produkt idag, jag lovar dig, du kommer inte bli besviken!
Besök twistshake.com