Lillebror i magen

Helgen spenderades i Helsingborg, och jag och Alexandra var barnlediga. Skönt att få lite tid för oss själva. Vi sov i en liten mysig stuga vid vattnet, där vi brukar sova ibland när vi är på besök i Skåne. På fredagen var vi en sväng hos min faster innan vi lämnade Tindra hos sin morfar över helgen. Efter det åkte vi till stugan och åt kinamat innan vi gick och la oss.
 
På lördagen åt vi först frukost med Alex syster innan vi åkte vi runt till Alexandras vänner och hälsade på en sväng. Några fick även veta vår hemlighet om graviditeten, medans några redan visste. På kvällen hade vi samlat ihop Alex mamma/bonus pappa/syster/mormor och morfar där vi planerat att berätta om lilla bebisen i magen. Planeringen var urusel och det slutade med att vi fick beställa mat för 2000kr som Alex föräldrar snällt betalade, stackarna Vi åt entrecote/ribbs med pommes och olika såser. Sååå gott! Alexandra sa till mig vid ett par tillfällen att magen syntes och att jag skulle dölja den, men jag trodde inte att någon skulle lägga märke till den. Efter maten hade vi fixat tårta och hade två presenter med oss, en per familj. I paketet låg en napp tillsammans med en lapp där det stod;
 
Hej mormor + (bonus) morfar + moster! / gammel mormor och gammel morfar!
Snälla lägg undan den här åt mig tills jag kommer på besök.
Som ni vet så kommer mina mammor att glömma ta med den.
 
Vi ses i *****!
 
Med kärlek,
Bebisen i magen
 
Jag började gråta när Alexandra först skulle hålla tal. Alla visste redan vad vi skulle berätta för alla hade lagt märke till magen, hah! Spoil alert. Alla gratulerade och vi delade med oss av största delen av vår resa fram tills plusset, och åt tårta såklart.
 
På söndagen åkte jag till väla med en vän som också är gravid. Det är så sjukt för det skiljer endast 9 dagar mellan våra graviditeter! Jätte roligt, synd bara att hon bor i skåne och vi i blekinge så det blir inte så många träffar som man hade velat..
 
 
Tindra har under de senaste veckorna sprungit runt och sagt att hon ska få en lillebror. Vi har inte berättat något om graviditeten än. Kanske har hon en övernaturlig magkänsla? Väldigt specifikt med just en lillebror också Vi får väl se om hon har rätt..
 
Update; Tindra vet nu om att hon ska få ett syskon och hon är såklart jätte glad!
 


  
NAMN
 

MAIL (publiceras inte)


URL/HEMSIDA

Spara?