Definitionen av hungrig

Dagarna rullar på och mitt illamående håller i sig, är dessutom hungrig konstant. Åt precis fyra portioner middag och magen kurrar fortfarande! Helt sjukt! Blev förövrigt fläskfile, klyftpotatis och Favorit sås från Jensens till middag idag Såå gott! Den såsen är typ det bästa som finns! Synd att vi inte åt middag på Jensens Böfhus, då hade jag kunnat gå locco på mjukglassen efteråt Ni som varit där vet ju att man brukar få äta så mycket mjukglass man vill, och det finns alla möjliga toppings. Dör bara av tanken. Vill dit nu, hah!
 
Åhh, blev jätte sugen på mjukglass nu. Med tuttifrutti strössel. Ska flörta lite med Alexandra och se om vi ska dra oss bort till macken och handla mjukglass hela familjen Tror inte någon kommer tacka nä..
 

Bild lånad från googleEn tillbakablick

Ser att det trillat in nya läsare här den senaste veckan, kul!
 
Personligen har jag dragit på mig en äcklig förkylning, med huvudvärk och fruktansvärt illamående.
Kommer knappt upp ur sängen på på morgonen, och olyckligtvis har jag hamnat efter i skolarbetet. Som tur är läser jag bara en kurs åt gången nu så förhoppningsvis blir det lättare att komma ikapp då.
 
Blir så rastlös av att bara gå hemma, skulle vilja börja träna igen men det får vänta tills jag känner mig bra igen. Det var dessutom flera månader sedan jag tränade, och säkert runt 9 månader sedan jag slutade ta träningen seriöst. Började gå dit endast för att jag skulle, mer än att jag faktiskt tyckte det var kul. Men saknar kroppen, intresset, känslan och framförallt styrkan. Nu har man blivit sladdrig och klen, hah! Får dra dit igen snart och se om intresset fortfarande finns kvar i mig någonstans, eller om det är helt dött.
 
Bjuder på några bilder från perioden i mitt liv då träningen fortfarande betyde något
 
 En sånn dag..

Känner mig sjuk och slö idag. Täppt näsa, illamående, feber känslor. Trött. Bara helt totalt utmattad.
Jag vilade någon timme medans Tindra var i skolan men inte var jag piggare när jag klev upp. Tvärt om var jag tröttare. Sådär så ögonen bara rinner. Som tur är har vi en oöppnad Ben & Jerrys i frysen och alla tillbehör för att göra marängswiss. Hoppas på att glass och tv serier kanske kan få mig på bättre humör.