Ensam hemma

Tindra är hemma hos sin pojkvän och Alexandra är hos en kompis och lämnar katten vi passat de senaste dagarna. Vi var först hundvakter i två veckor och sen blev vi kattvakter några dagar efter det. Perfekt att låna andras djur en tid och sen kunna lämna tillbaka dem efter ett tag. Är inte jätte sugen på att ha ett eget djur, förutom Tindras hamster då, men att låna då och då är perfekt
 
Det känns som att Tindra aldrig är hemma längre, hon är i den åldern nu när hon jämt är hos någon kompis eller hos pojkvännen H. Så sjukt att min lilla knatte har en pojkvän. Det får en att inse att hon inte är så liten längre, haha. Dem är mest hos honom eftersom jag inte mår så bra största delen av dagarna, med illamående och förkylning. Men det verkar hända roliga grejer där i allafall. H har grisar och andra djur som de kelat med och dem har både bakat pizza och grillat (och gjort egen korv också om jag inte har fel för mig) när dem varit där. Här händer det kanske inte fullt så roliga grejer. Dock tänkte vi eventuellt ta med busungarna på bio i helgen, vi får väl se hur jag mår. Det är svårt att planera in saker eftersom jag aldrig vet hur jag kommer må från den ena dagen till den andra.
 
Hur som helst tänkte jag se om jag kan hitta någon bra film och kanske poppa lite popcorn i väntan på resterande familjemedlemar.


  
NAMN
 

MAIL (publiceras inte)


URL/HEMSIDA

Spara?