Nya inköp och tankar om flytt

Igår var vi en tripp på IKEA där vi bland annat köpte med oss en byrå till bebisens kläder och saker. Vi lyckades även hitta den omtyckta elefanten vi letat efter ett bra tag, men som varit slutsåld överallt. Stor och mysig och perfekt för barnet när den ska börja träna upp nackstyrka Sen köpte vi även förvaringsboxar att ha i byrån där vi kan samla alla småsaker såsom stumpor, nappar, bitringar och andra småsaker som gärna försvinner Vi skulle även köpt en fårfäll, men det kommer vi nog att göra någon annanstans då de från IKEA inte riktigt passade oss i smaken. Till oss själva blev det lite doftljus och glödlampor.
 
Sen till den stora frågan; hur ska allt få plats? Med byrå, skötbord, säng osv.
 
Vi har en stor lägenhet men golvytan är inte placerad optimalt. Vi har hur mycket hallyta som helst! Vi har ett helt rum som egentligen inte är något annat än tom golvyta som inte går att utnyttjas då alla väggar består av dörrar/inbyggda garderober och öppningar. Totalt meningslös yta som hade kunnat läggas på ett större sovrum.
I sovrummet får vår säng plats, och en spjälsäng. Sen är golvytan borta. Byrån hade vi kunnat trycka in i vardagsrummet, men det mest optimala hade varit att ha skötbord och byrå nära varandra men det funkar inte riktigt. Panik!
 
Egentligen borde vi flytta till en större lägenhet, vilket jag mer än gärna gjort! Problemet är att vi har en väldigt saftig hyra redan nu på över 9000kr/mån. Så bytar vi lägenhet till en 4a inom området så får vi nog slänga på 2000kr till. Det känns inte riktigt värt det när vi inte trivs med lägenheten vi har nu. Det är antagligen min gamla lägenhet som gjort mig extra kräsen men jag får panik på "knottriga" väggar, repade golv och fula köksluckor. Vi får ju inte riktigt vad vi betalar för om man säger så. Jag har så smått börjat kolla runt efter lägeneheter här i Karlskrona men det finns verkligen inga! Det är så stor eftertraktan att folk på Alexandras skola får pendla fram och tillbaka i flera timmar, just pågund av lägenhetsbrist. Och tiden tickar ju på dessutom, är inte jätte sugen på att flytta varken som höggravid eller nyförlöst Dessutom hade det varit bra om det inte var allt för långt till Tindras skola. Usch, det är så mycket som ska passa in..


  
NAMN
 

MAIL (publiceras inte)


URL/HEMSIDA

Spara?