Den eviga väntan

Både jag och Alexandra är väldigt inställda på att det inte uppstått en graviditet denna gång. Man måste ju tänka så, för att inte bli lika besviken sen! Men däremot så har jag en del känningar som jag spenderar dagarna till att överanalysera. Jag har haft enorma humörsvängningar i 3 dagar nu, och jag är annars en väldigt lugn person. Nu imorse kunde jag känna hur det började koka av irritation i mig när jag inte hittade kaffefilterna - bara en sån sak hah! Det sticker/ilar/hugger i livmodern om vart annat och strålar ut mot sidorna samt "down there" mest hela dagarna. Framför allt har jag känningar på höger sida. Om jag nyser/skrattar/hostar eller liknande plötsliga rörelser så hugger det till ordentligt! Och jag är sååå blödig, herregud! Såfort jag och Alexandra startar upp något på tvn så dröjer det inte länge innan tårarna rinner - asså vad händer?! Jag har även haft mensvärk nu i två dagar som verkligen kännts som mensvärk. Sedan har även mina bröst börjat ömma något enormt! Minsta lilla Alexandra snuddat vid dem har jag skrikit rakt ut.
 
Detta skulle antingen kunna vara väldigt tidiga graviditetssymtom, eller också en blandning mellan PMS/insemination bieffekter och typ urinvägsinfektion allt i ett? Hmm, på något sätt så lutar det åt det förstnämnda eftersom det verkar mest logiskt.. men och andra sidan känns det för bra för att vara sant!
 
Men ja, det hjälper inte att analysera minsta lilla känning. Det enda vi kan göra är att vänta ut dessa dagar, ta ett graviditetstest och se om mensen dyker upp eller inte. Håller tummar och tår för att den håller sig borta!