Vi har gått in i en ny vecka!

 
Dagarna rullar på och mitt illamående är värre än någonsin. I gravid apparna i mobilen stod det i vecka 12; nu kommer du förmodligen börja må lite bättre och illamåendet kommer sakta börja avta. Jo men tjena..
 
Jag har testat postafen tabletter.. men det var rena sockerpillret. Trött blev jag, men illamåendet försvann inte ett dugg. Fick Lergigan Comp utskrivet av min barnmorska. Dessa kostar 165kr för 30 tab. Är inne på min andra burk nu. Om det är värt priset? Nope. Visst, ofta försvinner toppen på illamåendet. Själva "nu spyr jag" känslan försvinner, men illamåendet i sig håller sig kvar. Det är jobbigt! Men det finns inte mycket annat att göra än att hoppas på att det avtar snart..
 
Förövrigt har vi nu gått in i vecka 13. Missfallsrisken har minskat kraftigt, vilket är skönt. Vi har tagit oss förbi första "målstolpen". Men jag är inte lugnare för det. Rädslan finns fortfarande kvar. Först fick vi ju missfall. Och sen försvann alla symtom i vecka 6 bara POFF, och dagen efter det började jag blöda. Då trodde vi att det var ett nytt missfall på gång, men blödningen avtog samma dag.
 
De första veckorna flög förbi snabbt, men sen vecka 10 har tiden börjat gå riktigt sakta. Jag är nyfiken på att få veta kön! Det känns ju mer verkligt då på något sätt. När man vet om det är en hon eller en han, och inte en "den". Och när man börjar känna första kickarna! Med Tindra kom första sparken i vecka 16. Jag minns det som om det var igår, hah! Det är kul att kunna jämföra graviditeterna. Med Tindra så spydde jag varje morgon från vecka 11. Men denna gången spyr jag knappt alls, antagligen är det tabletternas förtjänst.


  
NAMN
 

MAIL (publiceras inte)


URL/HEMSIDA

Spara?