Ny söndag, ny vecka

 
Idag kliver vi in i vecka 16
Både jag och Alexandra glömmer bort att ta bilder vecka för vecka och oftast när vi väl kommer på att vi måste dokumentera veckan så slutar det såhär. Jag orkar aldrig stå upp speciellt länge och tråkigt nog blir det här resultatet på bilderna. Inga jätte roliga bilder för framtiden med andra ord.. "Ta en bild snabbt så jag slipper stå" - typ hahah Har gått från ständig aktivitet i vardagen till en riktig soffpotatis. Dels mår jag illa största delen av dagarna men sen blir jag även yr när jag står upp för länge.
Hur som helst mår bebis bra och växer som den ska, vilket vi kunde se på senaste ultraljudet. Jag känner både rörelser och sparkar i magen, och idag lyckades jag även fånga en liten kick på film Jag fick även lämna prover i måndags på kvinnokliniken och där kom det fram att jag inte har någon infektion, vilket känns väldigt skönt! Läkaren hade alltså endast gått på mina symtom och därmed gett mig en felaktig diagnos samt skrivit ut medicin jag inte är i behov av! Såå tröttsamt..
 
Tiden går, till skillnad från graviditeten med Tindra, väldigt snabbt. Veckorna flyger förbi och det känns som att jag var i vecka 12 igår. Om endast 4 veckor är vi halvvägs, hur galet?!
 
Nu ska resten av kvällen spenderas i soffan framför film. Med smör popcorn. Har fått dille på det, äter ett paket om dagen. I början hade jag världens craving på mjölk, och nu är det äpplejuice och popcorn Försöker dock att byta ut äpplejuice mot isvatten istället. Det funkar ganska bra faktiskt. Är törstig i princip hela tiden och jag tycker inte om att "dricka socker".
 
Förövrigt så hyrde vi en hög med filmer igår. Både till Tindra och till oss. Just nu har vi börjat kolla på en gammal julkalender från 2002, nostalgi!