Vi var på akuten

Jag har haft en del blödningar den senaste veckan och igår började jag ana att jag kanske fått en infektion. Ringde 1177 och sen min barnmmorska och blev skickad till akuten. Där togs olika prover som visade negativt på infektion. Fick sedan göra ett ultraljud och väl där kom det fram att jag hade haft rätt, jag har fått en infektion. Så nu går jag på en 5-dagars behandling.
 
Väl på akuten fick vi otroligt otrevligt bemötande av läkaren. Sällan man träffar någon som är så otrevlig. Helt sjukt att man går till en läkare där man betalar pengar och så får man ett sånt bemötande. När Alexandra ställde frågor så snäste han bara tillbaka som att det var självklara frågor. Vi fick ingen information om vad för infektion jag hade, eller vilken typ av behandling som behövdes. Vi fick fråga för att få fram all informtion. Sen bara lämnade han rummet där vi var kvar och vi hade ingen aning vad läkemedlet hette som vi skulle köpa. När vi frågade om risken för missfall i samband med denna infektionen så ryckte han bara på axlarna och sa att det är nog ingen fara med tanke på att vi är i vecka 14.
 
Han sa i allafall att blödningarna berodde på att moderkakan låg väldigt långt ner, men att den kommer flyttas upp längre fram i graviditeten. Vi fick ingen bild med oss heller, tyvärr. Men vi såg den lilla i allafall och den hade vuxit till sig ordentligt sen förra ultraljudet! Jag visste ju redan att den lever, eftersom jag känner den tydligt flera gånger per dag. Men det var skönt att se att den utvecklas som den ska.
 
Hur som helst så fick vi ringa akuten i efterhand eftersom vi inte hittade läkemedlet på apoteket, som han påstod var receptfritt.Vi hade ingen koll på vad läkemedlet hette eller vad för infektion jag hade så sjuksköterskorna fick leta upp honom och ringa upp. Det visade sig då att det han sagt till oss inte stämde och att läkemedlet visst var på recept, suck.. Men nu har vi fått tag i det i allafall så nu håller vi tummarna att det blir bra igen snabbt.


  
NAMN
 

MAIL (publiceras inte)


URL/HEMSIDA

Spara?